Bakan Yerlikaya: “22 yıldır yaptığımız çalışmalarla gücümüze güç katıyoruz”

3.08.2024 14:29:10

Bakan Yerlikaya: “22 yıldır yaptığımız çalışmalarla gücümüze güç katıyoruz”

Yozgat Valiliği İl Özel İdaresi tarafından kente kazandırılan 137 milyon lira değerindeki 26 iş makinalarının tanıtım törenine katılan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti’nin 22 yıldan beri yaptığı çalışmaların kendi güçlerine güç kattığını söyledi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yozgat Valiliğine ziyarette bulundu. Bakan Yerlikaya’yı Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, AK Parti ve MHP Milletvekilleri ile il protokolü tarafından karşılandı. Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Yerlikaya, Vali Özkan’dan kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Valilik ziyaretinin ardından AK Parti İl Teşkilatını ziyaret eden Bakan Yerlikaya, İl Başkanı Çelebi Altuntaş’tan kentteki faaliyetler hakkında bilgi edindi. Bakan Yerlikaya ve beraberindeki heyet, Cumhuriyet Meydanı’nda Yozgat Valiliği ve İl Özel İdaresi tarafından temin edilen ve Türkiye’de üretilen iş makinalarını gezdi.
Burada açıklama yapan Bakan Yerlikaya, Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde kaymakam olarak çalıştığını hatırlatarak, “Bizim kışımız gerçekten sert olur, yağış bol olur. 22 yıldan beri AK Parti hükümetlerimizin yapmış olduğu çalışmaları bilmeyen yok ama her zaman gücümüze güç katıyoruz. Burada bulunan 26 araç, 137 milyon lira bugünkü değeri ile bu görmüş olduğunuz araçların tamamı da Allah’a hamdolsun ki yerli ve millidir. Hepsi bizim ülkemizin markaları. Bu araçlarla İl Özel İdaremizin gücü çok da yukarıya çıktı, araçlarımız tazelendi. Yarın bu araçlar kırsal kesim mahallelerimizde, ailelerimize köylerimizdeki vatandaşlarımızın her birine hizmetle buluşacak ve var olan hizmetler daha yukarıya çıkacak. Biz halka hizmeti hakka hizmet olarak görüyoruz” dedi.
Bakan Yerlikaya daha sonra Yozgat Belediyesi Büyük Sinema ve Kültür Merkezi’nde basına kapalı olan AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.