Bakan Fidan, Malezya Başbakanı İbrahim ve Dışişleri Bakanı Hasan ile Görüştü

Bakan Fidan, Malezya Başbakanı İbrahim ve Dışişleri Bakanı Hasan ile Görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara'da Malezya Başbakanı Enver İbrahim ve Dışişleri Bakanı Mohamed Hasan ile bir araya geldi. Görüşme, Türkiye-Malezya Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin ilk toplantısı kapsamında gerçe

Üst Düzey Ziyaret Ankara'da Başladı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye-Malezya Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin Birinci toplantısına katılmak üzere Türkiye'ye gelen Malezya Başbakanı Enver İbrahim ve Malezya Dışişleri Bakanı Mohamed Hasan ile Ankara'da bir araya geldi.

Stratejik İşbirliği Masaya Yatırıldı
İki ülke arasındaki ilişkileri derinleştirmeyi ve çok yönlü işbirliğini geliştirmeyi hedefleyen bu üst düzey konseyin ilk buluşması, diplomatik temasların önemli bir aşamasını oluşturuyor. Görüşmede, ikili ilişkilerin stratejik boyutu ele alındı.