Babadağ sokakları çiçek açtı

Babadağ sokakları çiçek açtı

Babadağ sokakları çiçek açtı

DENİZLİ (İHA) – Babadağ Belediyesinin üniversite öğrencileri ve mahalle sakinleriyle birlikte hayata geçirdiği proje sayesinde bir sokaktaki evlerin duvarları rengarenk çiçeklerle donatıldı. Büyük beğeni toplayan projenin başka sokaklarda da uygulanacağı belirtildi.

Farklı bir sosyal çalışmaya imza atan Babadağ Belediyesi, üniversite öğrencileri ve mahalle sakinlerinin de katılımıyla ilçe merkezinde bulunan Gündoğdu Mahallesi’nin bir sokağını rengarenk bir görünüme kazandırdı. Proje kapsamında sokakta bulunan evlerin duvarlarına rengarenk çiçek resimleri çizildi. Evlerin duvarlarını tuval olarak kullanan öğrenci ve vatandaşlar, sokağı bambaşka bir görünüme kazandırdı.

Projeye katkıda bulunan üniversite öğrencileri ve mahalle sakinlerine teşekkür eden Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, “rek, “Gündoğdu Mahallemizde gerçekleştirilen projede hemşehrilerimiz ve üniversite öğrencilerimizin bir araya gelerek ortaya koydukları dayanışma ve emek sayesinde sokağımıza renk ve canlılık katıldı. Sokak boyama çalışması kentimizi güzelleştirmenin yanı sıra toplumsal dayanışma ve birlikte çalışmanın güzel bir örneği oldu. Bu proje, Babadağ’da birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmiştir” dedi.

Büyük beğeni toplayan projenin diğer mahallelerde de hayata geçirileceğini müjdeleyen Başkan Kumral, “Vatandaşımızın beğendiği sokak boyama projesini, ilçemizin diğer mahallelerinde de devam ettireceğiz. Bu tür çalışmalarla, Babadağ’ımızın her köşesini renklendirmeyi ve hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz. Babadağ, dayanışma ve güzelliklerle dolu bir ilçe olarak anılmaya devam edecek” şeklinde konuştu.