Tarih: 01.09.2024 08:48

Babadağ motosiklet tutkunlarına unutulmaz anlar yaşattı

Facebook Twitter Linked-in

Babadağ Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen Denizli Motofest, yapılan şehir turu ve Grup Kasamam konseriyle motosiklet tutkunlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Denizli Motofest, Babadağ Belediyesinin ev sahipliğinde devam ediyor. Denizli Motofest 2024’ün ikinci gününde muhteşem bir atmosfer yaşandı. Festival için Türkiye’nin farklı birçok bölgesinden gelen motosiklet tutkunları, Babadağ’ın doğal güzelliklerini görme imkanı buldukları ilçe turunda keyifli anlar yaşadı.

Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, ilçe turunun ardından festival alanında toplanan katılımcıları İlçe Kaymakamı Fahrünnisa Şükran İlter, Denizli milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök, Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkan Vekili Necip Filiz, İlçe Başkanı Fatih Karakurt ve meclis üyeleriyle birlikte ziyaret etti. Festival alanında gerçekleşen Dj performansı ve Grup Kasamam konseri, renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Kumral, yaşanan müzik şölenini motosiklet tutkunlarıyla birlikte izledi.

Denizli Motofest’i Babadağ’da düzenlemiş olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını ifade eden Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, “Motosiklet tutkunları ve müzikseverler için mükemmel bir buluşma ortamı sağlayan festivalimiz farklı etkinliklerle devam ediyor. Motosikletlerle gerçekleştirdiğimiz ilçe turumuzun ardından, festival alanımızı davetlilerle birlikte ziyaret ettik. Motosiklet tutkusunu ve coşkusunu bir arada yaşadığımız festivalimizde, Dj performansı ve Grup Kasamam’ın enerjik sahne performansı ile harika bir müzik şöleni yaşadık. Festivalimize olan yoğun ilgi ve destekleri için tüm katılımcılara ve Motofest’in keyfini çıkaran tüm motosiklet tutkunlarına teşekkür ederiz. Bu güzel etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan BASİAD Başkanı Doğan Değirmeni ve yönetimiyle kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ederiz” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB