Tarih: 17.09.2024 13:14

Azeri turizmcilerden Trabzon’a sağlık turizmi çıkarması

Facebook Twitter Linked-in

Sağlık turizmi projesi kapsamında Trabzon’a gelen Azerbaycan turizm acenteleri yetkilileri Özel İmperial Hastanesi’ni ziyaret etti.
Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından yürütülen Trabzon Sağlık Turizmi Projesi kapsamında Azerbaycan’dan turizm acentesi temsilcileri ve diğer ilgililer Trabzon’a geldi. Bir dizi ziyaretlerde bulunan heyet Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Cemil Bayarslan, işletme müdürü Saadet Gülbay ve hastane yetkilileri ile bir araya gelerek görüşmelerde bulundu.
Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Cemil Bayarslan, Azerbaycan’dan gelen heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirterek ”Özel İmperial Hastanesi olarak, sağlık turizmi alanında yıllardan bu yana olan tecrübemiz ve modern tıbbı yakından takip eden nitelikli kadrolarımızla hizmet vermekteyiz. Kardeş ülke Azerbaycan ile olan dostane ilişkileri sağlık alanındaki birlikteliklerimiz ile bir adım daha ileriye taşımak ve sağlık turizmine katkı sağlamak adına bu ziyaretler çok önemli” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Azerbaycan turizm acenteleri yetkilileri hastaneyi gezerek yetkililerden bilgi aldı, hasta bakım süreçlerini yerinde inceledi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB