Tarih: 11.09.2024 17:34

AYESOB’tan gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için önemli protokol

Facebook Twitter Linked-in

Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sağlıklı bir yaşam alışkanlığı kazandırmak amacıyla Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) ile bir spor kulübü arasında protokol imzalandı. Protokolü gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına yaptıklarını kaydeden AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkcü; "AYESOB olarak bu tür işbirliklerine her zaman açığız ve tüm anlaşmaları yapmaya hazırız" dedi.

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB), bir spor kulübü arasında protokol imzaladı. Bu işbirliğiyle AYESOB üyeleri ve birinci derece yakınlarına tenis eğitimlerinde yüzde 20 indirim sağlanacak. Protokolün imza töreni, AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkcü ile spor kulübünün kurucusu ve milli takım antrenörü Engin Arslan’ın katılımıyla AYESOB binasında gerçekleştirildi.

Sporun, hem bireylerin sağlığına hem de toplumsal kaynaşmaya katkı sağlayan önemli bir alan olduğuna vurgu yapan Başkan Künkcü; "AYESOB olarak 17 ilçede 82 oda ve 50 binden fazla üyesiyle Aydın’ın en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Efeler ilçemizde ise 17 bin üyemiz bulunuyor. Bizlere bu türlü protokol anlaşmasıyla gelen Engin Arslan ve kulübüne teşekkür ediyorum. Bu işbirliği sayesinde esnafımızın çocuklarının kötü alışkanlıklardan uzak durması ve spora yönelmesini arzuluyoruz. AYESOB olarak bu tür işbirliklerine her zaman açık olduğumuzu bilinmesini isteriz. Esnafımızın yararına olacak tüm anlaşmaları yapmaya hazırız” diye konuştu.

Yeni protokol ile AYESOB üyeleri ve ailelerine yüzde 20 indirimli tenis eğitimi sunacak olmaktan mutluluk duyacağını dile getiren Arslan ise bu anlamlı işbirliği için AYESOB’a ve Başkan Künkcü’ye teşekkür etti.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB