İstanbul'da beklenen kar yağışı akşam saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı. Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar, Anadolu Yakası'nın en önemli yeşil alanlarından biri olan Aydos Ormanı bölgesini tamamen beyaza bürüdü.
Kar yağışının ardından Orman Caddesi'nde adeta kartpostallık görüntüler oluşurken, masalsı manzara dron ile havadan görüntülendi. Aydos Ormanı, karın beyaz örtüsü altında eşsiz bir güzelliğe kavuştu.
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu eşsiz manzarayı ilçe sakinleriyle paylaştı. Cin, "Kar manzarası Pendik'imize yine çok yakıştı. İlçemizde karın yağmasıyla birlikte beyaz ve huzur dolu bir sabaha uyandık." dedi.
Başkan Cin, paylaşımını "Topraklarımızın ve su kaynaklarımızın yağışlarla beslendiği, bereketli bir kış sezonu diliyoruz" ifadeleriyle tamamlayarak, yağışın önemine dikkat çekti.