Aydın’da minikler ders başı yaptı

Aydın’da minikler ders başı yaptı

Aydın’da minikler ders başı yaptı

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya uyum haftası etkinlikleri kapsamında birinci sınıfa başlayan öğrenciler ile okulun ilk günü bir araya gelerek miniklerin okul heyecanlarına ortak oldu.
2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı uyum haftası etkinlikleri başladı. Etkinlik çerçevesinde bu yıl birinci sınıfa başlayacak olan öğrenciler, okulların resmi olarak açılacağı 9 Eylül tarihinden bir hafta önce eğitim görecekleri okullara gelerek, sınıflarında uyum etkinliklerine katıldı. Başkan Kaya da uyum haftasında ilk defa okullu olan minikleri bu heyecanlı günlerinde yalnız bırakmadı. Sandıklı Nazmi Topçuoğlu İlkokulu’nda eğitime başlayan öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Kaya, miniklere hediyeler dağıtıp çocuklarla sohbet etti. Sınıfları ziyaret eden Başkan Kaya’ya İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan da eşlik etti.
“Çocuklarımızın her zaman yanındayız”
Etkinliğe ilişkin açıklamalarda bulunan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, "2024-2025 Eğitim ve öğretim yılının uyum haftası etkinlikleri kapsamında Sandıklı Nazmi Topçuoğlu İlkokulumuzda bu yıl ilk defa birinci sınıfa başlayan, gülen yüzlerimiz aydınlık geleceğimiz çocuklarımız ile bir araya gelerek okuldaki ilk günlerinin heyecanlarına ortak olduk. Bugün olduğu gibi bundan sonra da çocuklarımızın eğitim ve öğretim hayatlarında başarılı olabilmeleri, vatanımıza, milletimize ve ailelerine faydalı bireyler olarak yetişmeleri için, onları desteklemeye, her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Aydınlık yarınlarımızın mimarı olacak değerli öğretmenlerimize, çocuklarımızla beraber yoğun bir maratona başlayacak olan kıymetli velilerimize ve geleceğin doktorları, mühendisleri, bilim insanları olacak olan sevgili öğrencilerimize başarılarla dolu bir eğitim ve öğretim yılı diliyorum" dedi.