Tarih: 22.07.2024 10:00

Aydıncık sahili ’Yaz Dostum’ konserleriyle renklendi

Facebook Twitter Linked-in

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde her yaz gerçekleşen ‘Yaz Dostum’ konserleri, hem Mersinlilere hem de Mersin’e tatile gelen yerli turistlere renkli ve müzik dolu akşamlar yaşatıyor.
Kısa süre önce kent merkezinde başlayan ve kentin dört bir noktasından yükselen müzik seslerinin yeni adresi Aydıncık ilçesi oldu. ‘Yaz Dostum’ konserleri kapsamında Aydıncık sahilinde gerçekleşen Kent Orkestrası Pop Konseri ilçe halkına ve tatile gelen turistlere keyifli bir akşam yaşattı. Aydıncık’ın yaz akşamına renk katan konseri duyanlar sahile koştu. Pop müziğin sevilen sanatçılarının şarkılarının seslendirildiği konserden genç, yaşlı herkes mutlu ayrıldı.

“Halkımız çok memnun, rahatlamaya ihtiyacı vardı”
Konsere katılan ve vatandaşlarla birlikte eğlenen Aydıncık Belediye Başkanı Özkan Kılıçarpa, etkinliğin ilçelerine renk kattığını söyleyerek, “Vahap Başkanımın yaptığı bu organizasyondan Aydıncık halkımız çok memnun. Bu etkinliği Aydıncık’ta planladığı için Başkanıma çok teşekkür ediyoruz. İnsanların rahatlamaya ihtiyacı vardı. Bu organizasyon iyi ki Aydıncık’ta da yapıldı” dedi.

“Etkinliklerimiz yaz boyunca devam edecek”
Konseri gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası sanatçılarından İsmail Caner Narin, kentin farklı noktalarında gerçekleştirdikleri konserlerin harika geçtiğini belirterek, “Bizim için her konser, yeni heyecan, yeni deneyim. Halkımızla buluşmayı çok seviyoruz. Onlara enerji vermeyi, hep beraber eğlenmeyi çok seviyoruz. Bizim için çok güzeldi. Bütün şehri geziyoruz. Bütün ilçelerimizde var olmaya çalışıyoruz. Halkımızla biriz. Onlar çok mutlu ve enerjikler. Biz de onlara enerjiyle yaklaşıyoruz. Yaz boyunca etkinliklerimiz devam edecek. Vatandaşlarımız, etkinliklerimizi Kültür ve Sosyal İşler Dairemizin sosyal medya hesaplarından takip edebilirler” dİye konuştu.

“Herkes için güzel bir eğlence oldu”
Konsere katılan gençlerden Cavit Emre Şimşek, konserlerin yinelenmesini istediğini ifade ederek, “Gayet eğlenceli ve güzel bir etkinlik. Umarım devamı gelir. Çok eğleniyorum” ifadelerini kullandı.
Konserin akşamlarına renk kattığını söyleyen vatandaşlardan Gül Özbek de “Çok güzel bir etkinlik. Vahap Başkanımıza ve Aydıncık Belediye Başkanımıza da çok teşekkür ediyoruz. Çok mutluyuz. Çocuk, büyük, yaşlı fark etmez herkes için güzel bir eğlence oldu” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB