Aydın'da yol çalışmaları tüm ilçelerde eş zamanlı sürüyor

Aydın

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki yol yapım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin tüm ilçelerinde eş zamanlı olarak yoğun bir çalışma temposu içinde. Yatırımlar, Aydınlıların hizmetine sunulmaya devam ediyor.

Geniş Bir Coğrafyaya Yayılan Faaliyet

Ekipler, güncel olarak Efeler'de Denizli Bulvarı, Turgut Özal Bulvarı ve Vakıf Caddesi'nde; Söke'de Ağaçlı, Sarıkemer, Avşar, Bağarası, Yamaç Mahalleleri ile İsmet İnönü Caddesi'nde; Karpuzlu'da Ulukonak, Umcular ve Gölcük'te; Sultanhisar'da Atça Sebze Hali ile Uzunlar, Malgaçemir ve Atça'da çalışıyor. Köşk'te Yavuzköy ve Başçayır; Yenipazar'da Direcik ve Karacaören; Nazilli'de Bayındır, Kızıldere, Çaylı, Aşağıyakacık ve Kestel mahallelerinde faaliyetler sürüyor.

Kırsaldan Merkeze Kesintisiz Hizmet

Çalışmaların kapsamı oldukça geniş. Germencik'te Turanlar ve Bozköy; İncirliova'da Acarlar ve Sandıklı; Kuşadası'nda Yaylaköy; Didim'de Akbük Mahallesi ile İnönü Bulvarı; Çine, Kuyucak, Karacasu, Koçarlı, Bozdoğan ve Buharkent ilçelerinin muhtelif mahallelerinde de eş zamanlı uygulamalar devam ediyor. Kırsal mahallelerden kent merkezlerine kadar yol yapım, bakım ve yenileme çalışmaları aralıksız ilerliyor.

"Çalışmalar Artarak Devam Edecek"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm ilçelerdeki faaliyetlerin artarak süreceğini vurguladı. Çerçioğlu, "Aydınımız için çalışmaya, yatırımlarımızı ve hizmetlerimizi hemşehrilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Kentimiz genelindeki yol çalışmalarımız ile ulaşım altyapısının gücüne güç katıyoruz. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. Planlı çalışmalar kapsamında, birçok noktada eş zamanlı yürütülen operasyonlar hızla tamamlanıyor.