Tarih: 20.08.2024 11:11

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden çevre bakımı seferberliği

Facebook Twitter Linked-in

Aydın Büyükşehir Belediyesi kent genelinde temizlik ve bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Daha güzel, daha yaşanabilir, daha yeşil bir Aydın için kent genelinde ki çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Vatandaşlarımızın sağlığını ve çevre planlamasını her zaman ön planda tutuyoruz" dedi.

Bu kapsamda Park ve Bahçe Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde rutin çalışmaları yapılırken son olarak İncirliova ve Didim İlçeleri genelinde kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Aydın Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk sahasında bulunan park bahçe ve meydanların, yol ağındaki refüjlerde bulunan bitki ve ağaçların bakımının yanı sıra mevsimsel çiçeklerin dikim ve bakımına kadar birçok faaliyetleri gerçekleştiren ekipler, vatandaşlardan da büyük beğeni topladı. Vatandaşlar yapılan bu çalışmalardan dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Özellikle hava sıcaklıklarının normalin üstünde seyretmesi nedeniyle yangın riski oluşturacak otların temizliğine ayrı bir özen gösteren Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, tüm sorumluluk alanlarında faaliyetlerine gece gündüz demeden devam ederek aynı zamanda daha yeşil bir Aydın için hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB