Tarih: 25.07.2024 17:43

Aydın Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallerde yol çalışmalarını sürdürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Aydın genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahalleri yenilenen yollarla buluşturmaya devam ediyor. Fen işleri Daire Başkanlığı ekipleri Köşk ilçesine bağlı Karatepe Mahallesi’nde yer alan yolda düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. Mahalle halkının ve üreticilerin bağ, bahçe ve tarla ulaşımı için sıklıkla kullandığı yol, çalışmaların tamamlanması ile daha konforlu ve güvenli hale gelecek.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezlerinin yanı sıra kırsal mahalleleri de güvenli yollarla buluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Köşk ilçesi Karatepe Mahallesi’nde yol düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. Tesviye çalışması gerçekleştirilen yol, çalışmaların tamamlanmasının ardından vatandaşların ve üreticilerin kullanımına sunulacak.

Aydın’ın dört bir yanında hizmetleri vatandaşlar ile buluşturmaya devam edeceklerini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Aydınımızın 17 ilçesinde bulunan tüm mahallelerimizde çalışmalarımızı sürdürüyor, hizmetlerimizi vatandaşlarımız ile buluşturuyoruz. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerimiz tarafından kırsal mahallelerimizde yol düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor, üreticilerimiz için bağ, bahçe ve tarla yollarını daha güvenli, daha konforlu hale getiriyoruz. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB