Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, üniversite okuyacak gençlere çağrı

24.07.2024 15:52:19

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, üniversite okuyacak gençlere çağrı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 25 Temmuz’da başlayıp 02 Ağustos’ta sona erecek olan üniversite tercihleri öncesi yaptığı açıklamada, üniversite okuyacak gençleri Aydın’a davet etti.

Aydın’da başarılı çalışmaları, öğrencilere ve gençlere yönelik uyguladığı bazı projelerle gündeme gelen aynı zamanda 2 çocuk annesi olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, YKS sınavı ve tercihlerle ilgili gençlere hem nasihat hem de çağrıda bulundu. Çerçioğlu paylaşımda, YKS sonuçlarının herkes için hayırlı olmasını dileyerek “Unutmayın, sınav sonuçları ne bir son ne de bir başlangıçtır. Tercihini gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü olan Aydın’dan yana kullanacak olan gençler, kentimiz sizinle daha güzel olacak. Şimdiden hoş geldiniz” çağrısı yaparak tercih yapacak olan gençleri Aydın’a davet etti.

Aydın’da 30 Mart 2009 yerel seçimlerinde Aydın Belediye Başkanı seçilip göreve başlayan, Aydın il belediyesinin 6360 sayılı 12 Kasım 2012 tarihli kanunla büyükşehir belediyesine dönüşmesinden sonra da 2014, 2019 ve 2024 yerel seçimlerinde üst üste güven tazeleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu şehrin çeşitli noktalarında başta öğrenciler olmak üzere yaşlı ve dar gelirliler için özel yemek çıkarması ile gündeme gelmişti.

Aydın’ın aynı zamanda pek çok medeniyete beşiklik etmiş kadim bir kültür şehri olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yükseköğrenimini Aydın’da yapmak isteyen gençlerin dolu dolu bir dönem yaşamaları için Büyükşehir Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını kaydetti.