Tarih: 21.07.2024 14:02

Avrasya Üniversitesinden unutulmayacak mezuniyet töreni

Facebook Twitter Linked-in

Avrasya Üniversitesi 2023/2024 Akademik Yılını düzenlediği görkemli mezuniyet töreni ile taçlandırdı. Üniversitenin Kaşüstü Yerleşkesinde bulunan Şehit Cengiz Yıldız Spor Salonunda gerçekleşen mezuniyet törenine Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, Rektör Vekili Prof. Dr. Yavuz Özoran, Genel Sekreter Gülay Yeniçeri, ve ülkenin her köşesinden Trabzon’a gelen veliler katıldı.
Törende lisans ve ön lisans birincileri kütüğe isimliklerini çaktılar. Lisans birincisi Psikoloji bölümü mezunu Neslihan Topaloğlu konuşmasında sosyal medya vurgusu yaptı. Topaloğlu “Bu değerli vakıf üniversitesini Trabzon ilinde kurarak bizlerin burada en iyi şartlarda eğitim almasını sağlayan başta Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Ömer Yıldız beye ve tüm yönetimine mezun arkadaşlarım adına teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Dört yıl önce çiçeği burnunda öğrenciler olarak çıktığımız yolculuğu bugün burada mezun olarak sonlandırıyoruz. Yorucu geçen vizeler, finaller, ödev ve sunum hazırlıklarını başarıyla tamamlayarak geride bırakıyoruz. Öğrenme isteği ve merakı içimizde büyüyen bir çığ gibi hiçbir zaman bitmeyecek olduğu için öğrenim hayatımız bitti demek doğru olmayacaktır. Bugün buradan ayrıldıktan sonra yurdumuzun dört bir yanına dağılacak, güzel bir maratonun meşalesini yakacağız. Gözümüzde bitmeyecek gibi gözüken eğitim hayatımıza keşke tekrar dönebilsek diyeceğiz belki de. Fırsat bulmuşken eğitimi devam eden arkadaşlarımıza da seslenmek istiyorum. Her gün kesinlikleo gün gördüğünüz dersleri tekrar edin. Tekrar yoksa başarının da gelmeyeceğini aklınızdan çıkarmayın. Cebinizdeki teknoloji, sosyal medya hesapları sizleri hedefinizden koparmasın. Sosyal medyaya ayırdığınız vaktin on katını kütüphaneye ayırın” dedi.
Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız üstün başarı belgesi ile ödüllendirilen Avrasya Üniversitesi Egzersiz ve Spor Bilimleri öğrencisi, yüzme antrenörü Ceyda Düşküne belgesini ve hediyelerini takdim etti. Başkan Yıldız, "Yüzme branşında altmıştan fazlası altın olmak üzere toplamda 100 madalya kazanan kızımız Ceyda Düşkün bu ödülü fazlasıyla hak etmiştir. Bundan sonraki eğitimi boyunca eğitim ücreti bizler tarafından karşılanacaktır. Tüm öğrencilere örnek teşkil etsin. Başarının tek anahtarı var oda çok çalışmak. Bugün burada aramızdan mezun olarak ayrılan yalnız Avrasya ailesinin her zaman bir bireyi olmaya devam edecek öğrencilerimizi kutluyorum" diye konuştu.
Törende mezuniyet andını Rektör Vekili Prof. Dr. Yavuz Özoran okuttu. Öğrenciler kep atma töreninin ardından doyasıya eğlendiler.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB