Atakum’da çocuklara havuz jesti

9.09.2024 15:16:50

Atakum’da çocuklara havuz jesti

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı öncesi öğrencilere Aquapark’la sürpriz yaptı. Başkan Türkel, öğrencilere tatilin son günü hediyesi olarak, Aquapark’ı ücretsiz olarak hizmete sundu.
Yenimahalle Mahallesi 3130. Sokak’ta bulunan oyun merkezinde, 30, 60 ve 130 cm derinliğindeki havuzlar, çocuklardan büyük ilgi gördü. Farklı yaş grubundaki çocuklar, kendilerine uygun olan havuzlara ulaşmak için kaydıraklara heyecanlı bir şekilde tırmandılar. Havuza büyük bir sevinçle atlayan minikler, suyun keyfini doyasıya çıkardılar. Dondurma ve içecek ikramında bulunulan öğrencilere, veliler de havuz kenarlarından ve kafede oturarak eşlik ettiler.
Aquapark’ta keyifli vakit geçiren çocuklar, “Bugünkü hediye çok güzel oldu. Çok eğlenceli bir yer. Herkese tavsiye ediyoruz. Ne güzel ki kaydıraktan kayıyoruz. Hava çok sıcak, serinliyoruz. Günümüz çok güzel ve verimli geçti. Atakum Belediyesi’nin bu hizmetini, hiç unutmayacağız” dediler.
Veliler de benzer etkinliklerin devamını beklediklerini belirterek, “Çok memnunuz, çocuklarımız Aquapark’ta vakit geçirmeyi çok istiyorlar. Bugün, tatilin son günü olduğu için üzüldüler. Yaza erken açılış olursa, bizim için çok iyi olur. Ulaşım da çok kolay. Atakum Belediye Başkanımız Serhat Türkel’e, çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.