Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yeni müdür

Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yeni müdür

Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yeni müdür

Samsun’un Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev değişimi yaşandı. Eski Müdür İrfan Yetik’in yerine İzmir İl Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Yüksel Aydın getirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı müdür atama kararları doğrultusunda, İzmir İl Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Yüksel Aydın, 27 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. Yeni göreve başlayan Yüksel Aydın yaptığı açıklamada, Atakum ilçesindeki eğitim alanındaki sorumluluğunun kendisine heyecan ve gurur verdiğini söyledi.
"Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek sunmak adına bu onurlu görevi üstlenmekten büyük mutluluk duyuyorum" diyen Aydın, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde eğitimdeki başarıyı artırmak için öğretmenler, öğrenciler ve velilerle güçlü bir iş birliği içinde çalışacaklarını vurguladı.

"Öncelikli hedeflerimiz bakanlığımızın Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"
Aydın, "Eğitimdeki öncelikli hedeflerimiz arasında, Bakanlığımızın Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ilkelerini benimsemek ve uygulamak yer alıyor. Bu model ile öğrencilerimizi sadece akademik başarıya değil, aynı zamanda karakter gelişimine de odaklanarak yetiştireceğiz. Önceki İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik’e ve ilçede görev yapan tüm yöneticilere teşekkür ediyorum. Bu kutsal görevimizde geleceğimiz olan yavrularımızı güçlü yarınlara hazırlamak için tüm mesai arkadaşlarıma ve değerli öğrencilerimize başarılar dilerim" dedi.