ASKON’DAN POLİSLERE İFTAR YEMEĞİ

ASKON’DAN POLİSLERE İFTAR YEMEĞİ

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kayseri şubesi ramazan ayında görevde bulunan emniyet mensuplarını unutmadı.

ASKON Kayseri başkanı Ali Özcan emniyet güçlerine bir teşekkür olarak iftariye dağıtımı üstlendiklerini belirterek, “Biz bir farkındalık oluşturmak adına bugün emniyet güçlerimizle birlikteyiz. Emniyet güçlerimiz virüsün ortaya çıktığı ilk günden itibaren bu meseleye ciddiyetle yaklaşarak, milletimizin yararını gözeten bir duruşla dünyada eşine nadir rastlanır bir kriz yönetimi örneği sergilemekteler. Bizlerin selameti ve daha iyi bir yaşamımız olsun diye gecesini gündüzüne katarak çalışan, sağlıklı yaşamamız için gerekli önlemleri alan emniyet güçlerimize minnet borcumuz vardı. Bunu eda etmek üzere bugün bir araya geldik. Sosyal mesafe ancak gönülden yakınlıkla bugün güzel bir iftar geçirdik. ASKON olarak bu gibi konularda farkındalık oluşturmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Ali Özcan, “Bizler biliyoruz ki halkımızın zihnindeki karanlık deryanın dağılması için, büyük ve parlak fenerlere ihtiyaç vardır. Ve biz, ülkemizde bir aydınlık feneri olmak istiyoruz. Gündüzü aydınlatacaksanız bir ışık olmanın faydası yok. Işık yalnızca karanlıkların ortasında görünür. Toplumun ihtiyaç duyduğu her an biz buradayız. Bunu da toplumun her kesimine yansıtmak istiyoruz. Mevlana’nın dediği gibi ‘Bir mum, diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez.’ Bizim düsturumuz Arif Nihat Asya’nın ifadesiyle ‘Işığı önüne al yürü, gölgen arkandan ister gelsin, ister gelmesin.’ şeklindedir. Yolumuz önce Allah’ın sonra kıymetli milletimizin razı olacağı işlerin yapılması olarak belirlenmiştir. Derneğimizin kurucusu olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın güzel bir sözü var. ‘Fırtınalara yön veren kelebeklerin kanat çırpışıdır’ der. Bizde birer kelebek etkisi oluşturarak güzel geleceğimiz için bir ışık yaktık. Programın icrasında emeği geçen emniyet müdürlerimize, görevli personele ve kıymetli dernek mensuplarımıza teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.