ASKİ çalışıyor Aydın’ın altyapısı güçleniyor

ASKİ çalışıyor Aydın’ın altyapısı güçleniyor

ASKİ çalışıyor Aydın’ın altyapısı güçleniyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü Aydın genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, çalışmalar kapsamında Söke genelinde de hummalı bir çalışma yürütüyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın genelinde vatandaşların hayat kalitesini arttıran çalışmalara devam edeceklerini söyledi.
Kırsal bölgelere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun çok önem verdiğini ifade eden Söke Sofular Mahalle Muhtarı Veli Kurt; “Mevcut depomuz üzerine yeni depo daha yapıldı. Suyumuz hazır vaziyete geldi. Bu yeni depo ile mahallemizin su sorununu tamamen ortadan kalktı. Bağlantıları hazır ve faaliyete geçti. Bu yüzden hep söylüyoruz, yaparsa Topuklu Efe yapar diye. Özlem başkana çok teşekkür ediyorum" dedi.
“Bir dediğimiz iki olmuyor”
Güllübahçe Mahalle Muhtarı Yusuf Çam ise “Su konusunda ne zaman bir olumsuzluk olsa ertesi gün, bu sorun çözülüyor. Bir dediğimiz iki olmuyor. Başta Özlem başkanımız olmak üzer herkesten Allah razı olsun. Güllübahçe’nin su sıkıntısı kalmadı. ASKİ ekiplerini açtığı bu sondaj ile suyumuz ana borulara verildi ve mahallemizin su sorunu çözülmüş oldu. Bize bu olanağı sağladıkları için özellikle Özlem başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.