ASKF YÖNETİMİNDEN MHP İL BAŞKANINA ZİYARET

ASKF YÖNETİMİNDEN MHP İL BAŞKANINA ZİYARET

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Musa Soykarcı ve yönetim kurulu üyeleri geçen ayki kongrede yeniden başkanlığa seçilen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

Amatör Spor Kulüpleri Fed4erasyonu Genel Başkanı Musa Soykarcı ve yönetim kurulundaki arkadaşları, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdiler. Yapılan ziyarette geçen ay yapılan kongrede il başkanlığına yeniden seçilen Serkan Tok’u tebrik eden Soykarcı ve arkadaşları siyasilerin ilimizde yaptığı çalışmaların spor anlamında da sevindirici sonuçları ortaya çıkarttığını belirterek şunları söylediler: “Yönetim kurulunu ve öteden beri başarılı bir şekilde il başkanlığı görevine yeniden seçilmenizi tebrik ediyorum. Bizler amatör sporu yönetirken illerde siyasetçilerimizin de neler yaptığınızı izliyoruz. MHP genel merkezinde Devlet Bahçeli’nin başkanlığında Cumhur İttifakı’nda çok güzel işler yaptığınızı takdirle karşılıyoruz. Sizler de ilimizde AK Parti İl Başkanımızla birlikte şehrimizin gelişmesi için güzel işlere imza atıyorsunuz. Başkanım siyasiler nasıl ki olmazsa olmaz ise bizde spor adına teşkilatlanıp ilimize hizmet veriyoruz. İllerde temsilcilerimizle bizler spor organizasyonlarında ekip olarak çalışmaktayız. İlimiz için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu vesile ile sizleri tüm amatör spor kulüplerimiz adına tebrik ediyoruz."

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok’ta ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu: “Bizler siyasi başkanlarız. Hepimiz liderlerimizin bizlere emanet ettiği görevleri yapacağız. Gençliğinde spor yapmamış hiçbir arkadaşımız yoktur. Hepimizi ya futboldan ya da basketboldan yani sporun içinde gelen bireyleriz. Ailelerimizin de dirençli ve dinamik olması için spor yapmalıyız. Spor organizasyonlarının devamından yanayız. Siz burada futbolun liderliğini yapıyorsunuz. Hepinize rabbim güç ve kuvvet versin. Spor işi gönül işidir. Nasıl ki siyaseti sevmeden yapmasanız sporu da öyle yapamazsınız. Cumhur İttifakı’nda biz her kademe içine sindirmiş bireyler olarak çalışmalarımızı yapıp sorun yaşamıyoruz. Biz her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanındayız. Bizlerde inşallah destek istediğiniz de yanınızda olacağımızı söylemek isterim.”  



https://youtu.be/QKKU_L1sa5A
https://youtu.be/QKKU_L1sa5A

ASKF YÖNETİMİNDEN MHP İL BAŞKANINA ZİYARET