Güvercin bakarken asansör kulesinden düştü, ayağı kırıldı

Güvercin bakarken asansör kulesinden düştü, ayağı kırıldı

Manisa'da güvercinlerini kontrol etmek için çıktığı asansör kulesinden düşen adam, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Güvercin Sevgisi Tehlikeli Bir Düşüşe Yol Açtı

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde, güvercinlerine bakmak için çıktığı binanın asansör kulesinden düşen bir kişi yaralandı. Çatıda mahsur kalan ve ayağı kırılan şahıs, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Yan Binaya Geçiş Sırasında Denge Kaybı

Olay, saat 16.00 sıralarında Yunusemre ilçesi Yeni Mahalle’de meydana geldi. Yener C. (49), beslediği güvercinlerini kontrol etmek için ikamet ettiği 5 katlı binanın asansör kulesine çıktı. Kot farkı bulunan yan binanın kulesine geçmek isterken ayağının kayması sonucu dengesini kaybetti ve yaklaşık 5 metre yükseklikten kendi apartmanının kule boşluğuna düştü.

İtfaiyenin Zorlu Kurtarma Operasyonu

Düşmenin etkisiyle sol bacağı kırılan Yener C.'nin yardım çağrısını duyan komşular, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Çatıya çıkan itfaiye erleri, yaralıyı sedyeye sabitledi ve yaklaşık yarım saat süren titiz bir çalışmayla ipler ve sedye yardımıyla güvenli bir şekilde aşağı indirdi.

Hastanede Tedavi Altına Alındı

Olay yerinde sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Yener C., ambulansla Manisa’daki bir hastaneye sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan adamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.