Artvin'in Arhavi ilçesinde narkotik ekiplerince düzenlenen bir operasyonda uyuşturucu madde ve yetiştirme düzeneği ele geçirildi. Operasyon, Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçu kapsamında yürütülen çalışmalar sonucunda gerçekleştirildi.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, iki şahsın ikametlerinde yaptığı aramalarda 205,36 gram skunk maddesi ve 20 adet kenevir tohumu bulundu. Ayrıca, uyuşturucu yetiştirmede kullanılan çadır, zirai ilaçlar ile havalandırma ve aydınlatma sisteminden oluşan profesyonel bir düzenek ele geçirildi.
Operasyon kapsamında gözaltına alınan iki şüpheli, 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde kullanmak/bulundurmak' suçlarından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.