Tarih: 31.07.2024 14:06

Antepsan Gaziantep’ten 33 firma arasında 4. sırada

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen, “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2023 Araştırması” sonuçlarına göre, Antepsan Kuruyemiş ve Baklava firması, geçen seneye göre 190 sıra yükselerek 49. Sıraya çıktı. Gaziantep’ten ise 33 firma arasında 4. Sırada yer aldı.
Türkiye’nin ikinci 500 en büyük sanayici sıralamasında ilk sıralarda yer alan , Antepsan Kuruyemiş ve Baklava firması, Baklavada yaptığı büyük indirimle adından söz ettirmiş ve herkesin takdirini kazanmıştı.
Antepsan Kuruyemiş ve Baklava Gaziantep’ten 33 firma arasında 4. sırada
Fıstık ve fıstığa dair tüm ürünleri işleyerek yurtiçi ve yurtdışına birçok ürün ihracatı yapma noktasına gelen ve kurulduğu günden bu yana istikrarlı bir şekilde büyüyerek ve gelişerek bir dünya markası haline gelen Antepsan Kuruyemiş ve Baklava firması başarılarını hızla sürdürüyor. İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen, “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2023 Araştırması” sonuçlarına göre, Antepsan Kuruyemiş ve Baklava firması, geçen seneye göre 190 sıra yükselerek 49. Sıraya çıktı. Gaziantep’ten ise 33 firma arasında 4. Sırada yer aldı.
“Memleketimizi tüm dünyaya tanıtmakta kararlıyız”
Antepsan Kuruyemiş ve Baklava Yönetim kurulu Başkanı Murat Bakır, “Memleketimizi tüm dünyaya tanıtmakta kararlıyız yöresel ürünlerimiz ve Fıstığımızla ilgili tüm dünyada ciddi çalışmalarımız var ve bununla ilgili ciddi yatırımlar yapıldı. Şehrimize ve ülkemize yaptığımız yatırımlarla istihdama büyük katkı sunuyoruz. Dünyanın en değerli ürünlerinin başında gelen Antep fıstığının aromasını damaklara tatlandırıyoruz” dedi.
Antepsan Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bakır, ağabeyi İzzet Bakır ile düşük bir sermayeyle 2008 de kurdukları Antepsan Firması, iki kardeşin azmi ve başarısıyla günden güne büyümeye devam ediyor.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB