Antalya'nın Manavgat ilçesinin Yukarı Pazarcı Mahallesi'nde, aşırı hız nedeniyle virajı alamayan bir Fiat Tofaş, yol kenarındaki bir markete girdi. Mimar Sinan Caddesi istikametinde seyir halindeyken kontrolünü kaybeden 07 LG 731 plakalı otomobil, yolun solundaki markete çarparak kepenk ve dış kaplamayı düşürdü. Araç çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 50-60 metre sürüklendikten sonra durabildi.
Güvenlik kamerası görüntüleri, olaydan yaklaşık 7 saniye önce üç tekerlekli bir motosikletin marketin önünden geçtiğini ortaya koydu. Bu kritik zaman farkı, motosikletin kazadan kıl payı kurtulduğunu gösteriyor.
Olayda dikkat çeken bir diğer detay ise, otomobilin çarptığı bölgede kazadan sadece dakikalar önce market çalışanlarının dolaplara malzeme yerleştirerek işlerini tamamlamış olması. Bu zamanlama, olası can kayıplarının önüne geçti. Kazada yaralanan olmazken, otomobil ve markette önemli maddi hasar meydana geldi.