Antalya Bilim Merkezi’nden, Kepez Kültür Festivali’nde ‘Bilim Şov’

Antalya Bilim Merkezi’nden, Kepez Kültür Festivali’nde  ‘Bilim Şov’

Antalya Bilim Merkezi’nden, Kepez Kültür Festivali’nde ‘Bilim Şov’

Kepez Belediyesi bünyesinde hizmet veren Antalya Bilim Merkezi, Kültür Festivali ziyaretçilerini ‘Bilim Şov’ ile buluşturdu. Dokuma Park’ta bilimin 9 farklı yönü eğlenceli ve dikkat çekici deneylerle sergilendi.
Kepez Belediyesi’nin düzenlediği Kültür Festivali, her gün farklı etkinlik tablosu ile binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Müzik, sinema, çocuk etkinlikleri, tiyatro ve yöresel etkinliklerin harmanlandığı festival de, Antalyalılar ünlü sanatçıların birbirinden güzel sahne performansıyla da eğlenme imkanı buluyor. Kepez Belediyesi bünyesinde hizmet veren Antalya Bilim Merkezi de, Kültür Festivali ziyaretçilerini ‘Bilim Şov’ ile buluşturdu. Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği şov da, yanardağ, sıvı azot, kurubuz, damacana, el yakmayan ateş, sis makinesi, köpük makinesi, hava makinesi, fildişi macunu deneyleri sergilendi. Her deney 45 dakikalık gösteri şovu ile izleyenleri adeta büyüledi. Antalya Bilim Merkezi, Bilim Şov ile bilimsel kavramları eğlenceli ve dikkat çekici bir şekilde sergileyerek, bilimi eğlenceli ve anlaşılır bir şekilde sundu. Bilim Merkezi’nin uzman eğitim kadrosu, bilimsel prensipleri, teorileri ve deneyleri canlı ve etkileyici bir biçimde sergiledi. İzleyicilere bilimin temel kavramları öğretilerek, aslında bilimsel merak uyandırıldı.
Kepez Belediyesi’nin düzenlediği Kültür Festivali, her gün birbirinden renkli etkinliklerle, 7 Eylül’e kadar Antalyalıları eğlenceli aktivitelerle buluşturmaya devam edecek.