Tarih: 01.09.2024 12:26

ANKA’dan körfez ülkeleri için aynı gün içinde sağlık raporu

Facebook Twitter Linked-in

Gaziantep Özel Anka Hastanesi, Körfez ülkelerine gitmek isteyenlerden istenen sağlık raporunu aynı gün içinde vererek, büyük kolaylık sağlıyor.
Gaziantep Özel Anka Hastanesi, Körfez ülkelerine gitmek için gerekli olan sağlık raporunu aynı gün içinde veriyor. İstanbul’da yaşayan ve iş için Kuveyt’e gitmek isteyen Yeliz Cinoğlu, başvurduğu sağlık kuruluşlarından netice alamayınca Anka Hastanesi’ne başvurdu. Aynı gün içinde sağlık raporu almanın mutluluğunu yaşayan Cinoğlu, “Bu durum gerçekten beni düşündürüyordu. Sağlık raporunu alamazsam işlerim aksayacaktı. İstanbul ve Ankara’da birçok sağlık kuruluşuna başvurdum.1 aydır randevu bile alamadım. Sonra araştırmalarım sonucu Anka Hastanesi’nin bu raporu verdiğini duydum ve iletişime geçtim. Neyse ki, Anka Hastanesi beni bu konuda yormadı. Kısa sürede kapsamlı bir sağlık taramasından geçip, sağlık raporumu aynı gün aldım. İstanbul’dan sırf bunun için geldim. Orada raporun 7-14 gün içinde elime geçeceği belirtiliyordu ama, ben Anka Hastanesi’nde aynı gün rapor aldım. Anka Hastanesi yöneticilerine bu hizmeti verdikleri için çok teşekkür ederim” dedi.
Anka Hastanesi Genel Müdürü Av. Dr. Cengiz Bayram, ” Birçok ülke yabancı girişleri için sağlık raporu talebinde bulunuyor. Özellikle çalışacak olan kişinin sağlık durumunun iyi olması isteniyor. Bu gibi nedenlerden dolayı vize alırken sağlık raporu da beyan edilmesi gerekebiliyor. Bu, herhangi bir bulaşıcı hastalığın olup olmadığına bakılmak için ya da orada belirli bir işi yapabilecek durumda olup olmadığına bakılmak için isteniyor. Biz hastane olarak konusunda uzman doktorlarımızla sağlık raporunu aynı gün içerisinde bize başvuranlara vermekteyiz” diye konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB