Tarih: 11.08.2024 17:06

ANKA’dan depremzedelere sağlık desteği

Facebook Twitter Linked-in

Gaziantep ANKA Hastanesi, Kahramanmaraş’ta depremzedelerin moralini yüksek tutmak ve ihtiyaçlarını karşılamak için düzenlenen etkinliğin sağlık sponsoru oldu.
Kahramanmaraş’ın “Pazarcık ilçesinde Deprem Yaralarını Sarmak için El Ele Pazarcık Halk Etkinliklerinde Buluşuyoruz” sloganıyla etkinlik düzenlendi. Depremzedelerin moral ve motivasyonlarını artırmayı hedefleyen etkinliğin sağlık sponsorluğunu Gaziantep Özel Anka Hastanesi üstlendi.
Etkinlikte, Anka Hastanesi’nin açtığı stantı ziyaret edenlerin kan şekeri ve tansiyon ölçümü ücretsiz olarak yapıldı. Festivalde rahatsızlanan konuklara anında müdahale edilerek, sağlık durumu iyi olmayanların Anka Hastanesi’ne ücretsiz nakli sağlandı.
Pazarcık Belediye Başkanı Haydar İkizer, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Anka Hastanesi’nin açtığı standı ziyaret ederek, vatandaşlara bu hizmeti sağladıkları için yetkililere teşekkür etti.
Anka Hastanesi Genel Müdürü Dr. Av. Cengiz Bayram, “Sağlık her şeyden önemli. Bu festival de bu açıdan büyük önem arz ediyor. Bu etkinliğin depremzedeler için olması da çok daha anlamlı. Bir sağlık kuruluşu olarak bu projede yer almaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.
Pazarcık Belediye Başkanı Haydar İkizer de, “Pazarcık ilçemizde yaşanan depremin ardından vatandaşlarımızın moralini yüksek tutmak ve ihtiyaçlarını karşılamak için bir araya gelme kararı aldık. Bu etkinliğimizde bize destek olan Anka Hastanesi’ne teşekkür ederiz” diye konuştu.
Etkinlikte sahne alan sanatçılar Cemile Sönmez, Latif Doğan ve Grup Seyran, Pazarcıklılara unutulmaz bir gece yaşattı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB