Anadolu Üniversitesi Azerbaycan Programları tarafından düzenlenen Uluslararası Dostluk Günü ve Uluslararası Yarışması tamamlandı

14.08.2024 15:49:07

Anadolu Üniversitesi Azerbaycan Programları tarafından düzenlenen Uluslararası Dostluk Günü ve Uluslararası Yarışması tamamlandı

Anadolu Üniversitesi Azerbaycan Programlarının 5 Temmuz 2024’te Uluslararası Dostluk Günü onuruna düzenlediği Uluslararası Yarışma tamamlandı. Ödüller sahiplerini 12 Ağustos’ta düzenlenen çevrim içi toplantıda buldu. Bu prestijli etkinlikte, Küresel Liderlik, Lider Girişimci, Barış Lideri ve İnovasyon Liderliği kategorilerinde öne çıkan profesyoneller ödüllendirildi.
Toplantıya Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal başta olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti’nin Bakü ve Kişinev eski büyükelçisi Hulusi Kılıç, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Resül Usul, Azerbaycan Devlet Pedagoji Üniversitesi BAUM Müdürü Doç. Dr. İlham Ahmadov, Birleşik Krallık Yönetim Enstitüsü’nün onursal üyesi ve "Management Consulting Group" şirketinin kurucusu Samir Novruzov, İstanbul Çarşı Import&Export LTD’nin kurucusu ve Azerbaycan Türkiye İş Adamları Birliği’nin eski başkanı Cemal Yangın, Anadolu Üniversitesi Azerbaycan Programları Koordinatörü Azer Hatamov ve Azerbaycan Programları ekibi, Anadolu Üniversitesi Azerbaycan Programları öğrencileri ile Azerbaycan medya kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Yarışmada ödül kazanan isimler şunlar oldu: Barış Lideri Ödülü: Hulusi Kılıç, İnovasyon Liderliği Ödülü: İlham Ahmadov, Küresel Liderlik ve Yönetim Ödülü: Samir Novruzov, Lider İş Adamı Ödülü: Cemal Yangın.