Anadolu Üniversitesi 2024 Yılı Erasmus+ KA171 Proje başvurusu ile hibe kazandı

7.08.2024 16:11:22

Anadolu Üniversitesi 2024 Yılı Erasmus+ KA171 Proje başvurusu ile hibe kazandı

Avrupa Birliği ülkeleri dışındaki ülkelerle öğrenci ve personel hareketliliği imkanını sunan “Erasmus+ KA171 Programı” kapsamında Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi, Türkiye Ulusal Ajansına başvuruda bulundu.
2024 Dönemi Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği - Programla İlişkili Olmayan Üçüncü Ülkeler İle Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Proje başvuru sonuçlarına göre Anadolu Üniversitesine 8 farklı bölgede 21 farklı ülke ile öğrenci ve personel hareketliliği gerçekleştirmek üzere toplamda 126 bin 26,00 Avro hibe sağlandı.

Anadolu Üniversitesi Avrupa dışı ülkelerle de uluslararası iş birliklerini genişletmeye devam ediyor
Erasmus+ Ortak Ülkeler Programı çerçevesinde 8 bölge için ayrı ayrı projeler sunuldu ve neticesinde Kanada, Bangladeş, Çin, Japonya, Güney Kore, Malezya, Arnavutluk, Bosna Hersek, Kosova, Azerbaycan, Gürcistan, Moldova, Ukrayna, İsrail, Filistin, Lübnan, Brezilya, Rusya, Kazakistan, Kırgızistan ve Özbekistan için hibe elde edildi. Söz konusu program sayesinde Anadolu Üniversitesi Avrupa dışı ülkelerle de uluslararası iş birliklerini genişletmeye devam ediyor. Projenin yararlanıcılarına yönelik başvuru duyuruları ilerleyen dönemde uib.anadolu.edu.tr web sayfasında duyurulacak.