Amasya'da Otomobil Köprüden Yeşilırmak'a Uçtu: 1 Ölü

Amasya

Amasya'da kontrolden çıkan bir otomobil İstasyon Köprüsü'nden Yeşilırmak Nehri'ne düştü. Kazada Emre Gülsoy (29) hayatını kaybederken, Batuhan K. (34) yaralı olarak kurtarıldı.

Gece Geç Saatlerde Yaşanan Feci Kaza

Amasya'da gece geç saatlerde meydana gelen trafik kazasında, 26 ER 251 plakalı bir otomobil kontrolden çıkarak İstasyon Köprüsü'nün korkuluklarına çarptı ve ardından Yeşilırmak Nehri'ne düştü. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, AFAD ve acil sağlık ekipleri sevk edildi.

Kurtarma Çalışmaları ve Acı Sonuç

Kazada araçtaki Batuhan K. (34) kendi imkanlarıyla sudan çıkmayı başardı. Suya giren dalgıçlar otomobilin yerini belirledi. Halat bağlanan araç vinç yardımıyla nehirden çıkartıldı. Ancak otomobilin içinde bulunan Emre Gülsoy'un (29) hayatını kaybettiği tespit edildi.

Yaralının Tedavisi ve Soruşturma

Yaralı olarak kurtarılan Batuhan K., ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Emre Gülsoy'un cenazesi ise gerekli işlemlerin ardından morga kaldırıldı. Polis ekipleri kazanın sebebini araştırmak üzere inceleme başlattı.