Tarih: 11.09.2024 12:08

Altınordu, yeni sezona iyi başladı

Facebook Twitter Linked-in

Altınordu, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynadığı ilk iki maçta 1 beraberlik, 1 galibiyet alarak sezona iyi bir başlangıç yaptı.
TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu, lige başarılı giriş yaptı. Olcay Şahan yönetiminde 2024-2025 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan İzmir ekibi, ligin ilk haftasında İnegölspor’u ağırladı. Zorlu rakibini 2-0 mağlup eden kırmızı-lacivertliler, sezonun açılışını 3 puanla yapmış oldu. İkinci hafta mücadelesinde Kepezspor’a konuk olan Altınordu, rakibiyle golsüz berabere kalarak ilk 1 puanını almış oldu.
İlk iki haftada 4 puan toplayan İzmir ekibi, lider Kastamonuspor’un 2 puan gerisinde bulunuyor.

17 yaşındaki Burak formayı kaptı
Oyuncu yetiştirmesiyle ön plana çıkan Altınordu, yeni sezonunun başlangıcıyla birlikte yeni bir yıldız daha Türk futboluna sunmaya hazırlanıyor. Ligin ilk 2 maçında İnegölspor ve Kepezspor ile karşı karşıya gelen Altınordu’da, altyapıdan yetişen orta saha oyuncusu Burak Gültekin formayı kapmayı başardı. Geçtiğimiz sezon U19 takımında görev yapıp bu sezon A takıma yükselmeyi başaran 17 yaşındaki futbolcu, ilk 2 karşılaşmada ilk 11’de yer alırken 180 dakika da oyunda kalmayı başardı. Genç oyuncu sergilediği performansla beğeni toplarken, Teknik Direktör Olcay Şahan’ın da bu sezon vazgeçilmez oyuncularından birisi olacağı öğrenildi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB