ANA SPONSOR’DA ‘ŞİRKETLEŞMELİ’ DEDİ

ANA SPONSOR’DA ‘ŞİRKETLEŞMELİ’ DEDİ

Kayserispor’un ana sponsoru Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin sosyal medya hesabından Kayserispor paylaşımında bulundu.

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, ana sponsorluklarını yaptıkları HES Kablo Kayserispor’un içinde bulunduğu durumun ortadan kaldırılması için şehrin ileri gelenleri ile bir toplantı yaptıklarını söyledi.

Toplantıda borcu artıranlardan hesap sorulacağını ifade eden CEO Ertekin şu paylaşımda bulundu: “Dün gece 2 saat Hes Kablo Kayserisporumuzu konuştuk. Borcun bu kadar artmasında vebali olanlar belli, hesabı da sorulacaktır. Berna Hanım emanetin farkında ama kişilere bağımlı olmaktan kurtulmanın yolu hızlıca şirketleşmektir. Sorumsuz yöneticiler ve dernek statüsü ile sonuç ortada 160 milyon cirolu şirketimizin yöneticisini onlarca cv arasından seçiyoruz, attığı adımı, aldığı nefesi izliyoruz.160 milyon harcayacak kulüp başkanını genel kurulda 3 dakikada seçip gidene kadar hesap sormuyoruz. Sonra da şaşırıp kulüpler niye batakta diyoruz. Ben de buna şaşırıyorum.”