Alibec attı, Kayseri 3 puanı kaptı

Alibec attı, Kayseri 3 puanı kaptı

Süper Lig’in 20.hafta açılış karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir’i, Alibec'in 2 golü ile mağlup etmesini bildi.

Karşılaşma Başakşehir’in santrası ile başladı. 24. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren İrfan Can'ın şutunda kaleci Doğan topun ağlarla buluşmasına izin vermedi.

36. dakikada Deniz'in ceza sahasına ortasında yükselen Rafael'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı. 41. dakikada Campanharo’nun savunmanın arkasına attığı topla kaleci ile karşı karşıya kalan Alibec, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Kayserispor 1-0 öne geçti. 44. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Alibec’in sert şutunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı. İlk yarı Kayserispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

Mücadelenin ikinci yarısı HES Kablo Kayserispor’un santrası ile başladı. 60. dakikada ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Henrique'nin sert şutunda kaleci Mert topun ağlarla buluşmasına izin vermedi. 77. dakikada savunmanın hatasıyla topu önünde bulan Henrique topu Alibec’le buluşturdu. Kaleci Mert ile karşı karşıya kalan Alibec, kaleciyi de geçerek meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve skor 2-0 oldu.  83. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren Kanga’nın şutunda kaleci Mert ayaklarıyla topu kornere çeldi. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve Kayserispor, sahadan 2-0 galip ayrıldı. HES Kablo Kayserispor, ligin ilk yarısının son maçında Fenerbahçe’ye konuk olacak.