Tarih: 19.08.2024 17:41

Alanya’da siyah beyaz fotoğraf sergisi

Facebook Twitter Linked-in

Alanya Belediyesi tarafından oluşturulan Siyah Beyaz Fotoğraf Sergisi, 25 Ağustos Pazar günü Gedevet Yaylası Parkorman’da açılarak vatandaşların beğenisine sunulacak.
Alanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gönüllülük esasıyla vatandaşlardan toplanan ve dev bir arşive dönüşen Siyah Beyaz Fotoğraf Sergisi, kentin muhtelif yerlerinde vatandaşlarla buluşuyor. Sergi; sosyal hayat, belgeler-fotoğraf arkası yazıları, ticaret, zanaatkarlar, turizm, düğünler, tarım ve spor gibi kategorilerle Alanya’nın geçmiş yıllarına dair çok önemli detaylar içeriyor. Uzun yıllardır Alanya Turizm ve Sanat Festivali’nde yer bulan ve vatandaşların büyük bir ilgiyle takip ettiği Siyah Beyaz Fotoğraf Sergisi, 25 Ağustos Pazar günü Gedevet Yaylası Parkorman’da kapılarını açacak.

Başkan Özçelik tüm halkı davet etti
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, kent için çok özel ve büyük bir anlam ifade eden söz konusu sergiye tüm vatandaşları davet ederek, “Alanya’mızın eski günlerini yad etmek, hoşça vakit geçirmek için tüm halkımızı sergimize bekliyoruz” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB