Akıl ve zeka oyunları ile hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar

Akıl ve zeka oyunları ile hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar

Akıl ve zeka oyunları ile hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar

Tepebaşı Belediyesi tarafından Çocuk Sanat ve Kültür Merkezlerinde düzenlenen yaz dönemi kurslarına katılan çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor.
Tepebaşı Belediyesi, düzenlediği çok sayıda faaliyet ile Eskişehirli çocuklar için kendilerini geliştirecekleri imkanlar sunmaya devam ediyor. Tepebaşı Belediyesi Çocuk Sanat ve Kültür Merkezlerinde düzenlenen yaz dönemi kursları yoğun katılımla gerçekleştiriliyor. Yaz dönemi kapsamında 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen akıl-zeka oyunları ile oyun ve beceri grubu atölyesine katılan çocuklar yaz tatillerini verimli geçiriyor.

Öğrenmenin keyfini yaşıyorlar
3-4 yaş arası çocuklar için düzenlenen oyun ve beceri grubu etkinliklerine katılan çocuklar, uzman eğitmenler eşliğinde oynadıkları oyunlar ve yaptıkları etkinliklerle hem öğreniyor hem keşfetmenin keyfini yaşıyor hem de arkadaşlarıyla sosyalleşiyorlar.

Yaz tatillerini verimli geçiriyorlar
Merkezde düzenlenen akıl-zeka oyunları atölyesine katılan 8-12 yaş arasındaki çocuklar sudoku, sihirli piramitler, apartmanlar ve kare karalamaca gibi kağıt kalem oyunlarını öğrenerek hem zihinlerini geliştiriyorlar hem de yaz tatillerini verimli geçiriyorlar.