Akhisar’a 450 yataklı yeni hastane inşaatı bayram sonrası başlıyor

Akhisar’a 450 yataklı yeni hastane inşaatı bayram sonrası başlıyor

Akhisar’a 450 yataklı yeni hastane inşaatı bayram sonrası başlıyor

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu 450 yataklı Akhisar Devlet Hastanesi inşaatının bayram sonrası başlayacağının müjdesini verdi.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu Akhisar Devlet Hastanesi’nin yapım sürecini yakından takip ettiklerini belirterek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla süreçle alakalı bilgi verdi. Yenişehirlioğlu yaptığı açıklamada, "Akhisar’a verdiğimiz sözü tutuyoruz. 450 yataklı Akhisar Devlet Hastanesi’nin inşaatı için her aşamayı titizlikle inceliyor ve tüm gelişmeleri hassasiyetle takip ediyoruz. İlçemizin öncelikli ve acil ihtiyacı olan devlet hastanemizin yapımı için çalışmalarımıza süratle devam ediyoruz" dedi.

"Yüklenici firma ile sözleşme imzalandı"
Yüklenici firma ile sözleşme imzalandığını belirten Yenişehirlioğlu, hastane inşaatının bayram sonrasında başlayacağını belirtti. Hastane yatırımının önemine dikkat çeken Yenişehirlioğlu açıklamalarında, "450 Yataklı Akhisar Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığımızın 2024 yılı yatırım programında yer alan 450 yataklı Akhisar Devlet Hastanesi için yüklenici firma ile sözleşme imzalanmış olup, bayramdan sonra ilgili firmaya yer teslimi yapılacak ve yapım çalışmalarına başlanacaktır. Daha önce de müjdesini verdiğimiz hastanemiz; 450 yatak kapasitesi, 132 poliklinik, 97 yoğun bakım ünitesi, 18 yenidoğan yoğun bakım ünitesi, 19 ameliyathane ve 40 acil yatak kapasitesi ile hemşehrilerimize hizmet verecektir. Bu önemli yatırımın Manisa’mıza, ilçemiz Akhisar’a ve kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.