Akdeniz’in çehresi yenileniyor

Akdeniz’in çehresi yenileniyor

Akdeniz’in çehresi yenileniyor

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde, bir yandan yeni yollar açarken veya mevcut yolları genişletirken, diğer yandan da tarım yollarında sathi kaplama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Bu çerçevede Fen İşleri Müdürlüğü, hazırladığı plan ve program kapsamında ilçeye bağlı mahallelere hizmet vermeye, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyor. Fen işleri ekipleri, iş makineleri desteğiyle bir yandan yeni imarlı yollar açıyor, ayrıca mevcut yolları da genişletiyor.
Güneş Mahallesi’nde yeni bir yol açan ekipler, Bekirde Mahallesi’nde de sathi kaplama için hazırlık çalışması başlattı. Fen işleri ekipleri ayrıca Gündoğdu, Özgürlük, Kültür, Şevket Sümer, Turgut Reis, Barış, Bekirde Kiremithane, Hal ve Üç Ocak mahallelerinde asfalt yama, kilit taşı ve bordür yenileme, yağmur oluğu açma hizmeti sundu. Akdeniz’in kırsal mahallelerinin ihtiyaçlarına da koşan ekipler, Anadolu Mahallesi’nde iş makineleri desteğiyle yağmur suyu tahliye kanallarının temizliğini gerçekleştirdi.