Tarih: 02.09.2024 14:08

Akdeniz’de kırsal mahalle yolları asfaltlanıyor

Facebook Twitter Linked-in

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, sıcak asfalt seriminin yanı sıra, özellikle tarımsal üretimin yoğun olduğu mahallelerin yollarında soğuk asfalt çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.
Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, uzak-yakın, kırsal-merkez ayırt etmeden ilçe genelinde her türlü ulaşım sorununu ortadan kaldırmak adına sıcak ve soğuk asfalt serim çalışmalarını kesintisiz şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, iş makineleri desteğiyle önceki günlerde Homurlu, Iğdır, Yukarı Burhan, Parmakkurdu, Puğkaracadağ, Çilek, Bekirde ve Camili mahallelerinde sathi kaplama çalışmaları yaptı. Ekipler Siteler Mahallesi’nin 11 sokağında da sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

Akdam’ın sokakları da soğuk asfaltla yenileniyor
Fen İşleri ekipleri son olarak yine iş makineleri desteğiyle Akdam ile Camili mahallelerinin yollarında da sathi kaplama çalışmaları başlattı. Hizmete tanık olan mahalle sakinleri ve üreticiler her türlü ulaşımlarını kolaylaştırıp bölgenin çehresini değiştiren hizmet nedeniyle Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız ile çalışmaları yürüten ekiplere teşekkür etti.

Hizmet sayesinde her türlü ulaşım kolaylaşıyor
Hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akdam Mahallesi Muhtarı Yonca Kalınlı; “Mahallemde 3 günde, 3 kilometreye yakın bir soğuk asfalt kaplama yol çalışmamız yapıldı. Özellikle tarım alanlarımıza erişim noktasında çok güzel bir çalışma oldu. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Camili Mahallesi Muhtarı Âdem Uysal da hizmet nedeniyle belediye yetkililerine teşekkür ederek; “Mahallemizde 3 farklı bölgede soğuk asfalt serim çalışması yapılıyor. Bahçe, arazi yollarımızın sathi kaplama yapılmasıyla beraber vatandaşlarımızın hem araziye gidiş gelişleri kolaylaşıyor hem de ürünleri daha kaliteli, daha verimli oluyor. Vatandaşlarımız da biz de hizmetten çok memnunuz” diye konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB