AK PARTİLİ NERGİS GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

AK PARTİLİ NERGİS GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, hafta içi Kayseri’deki yoğunluğa dikkat çekerken, amacımız şehrimizin yatırımlardan daha fazla pay alması dedi.

Milletvekili Nergis, ASPİLSAN’ın Kayseri’de kuracağı fabrika ve pandemide gelinen noktada dikkat edilmesi gereken hususları paylaştı. Bakanlar ile birlikte bir dizi programa katıldıklarını söyleyen Milletvekili Hülya Nergis,  Savunma Sanayi’de atılan adımları, Türkiye’nin yerli üretimi olan elektrikli arabası TOGG, Pandemide gelinen nokta ve kontrollü sosyal hayat, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı şu açıklamalara değindi: 
“Kayseri’de 3 tane bakanımızı ağırladık. Bizde özellikle programa katılmak için Kayseri’ye gelmiştik. Kayseri için güzel bir gündü. Milli Savunma Bakanımız, Sanayi Bakanımız, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız, Kayseri’de bir dizi program gerçekleştirdi. Biz de Aspilsan ile katılım gerçekleştirdik. Savunma Sanayi Türkiye’de son dönemde ciddi hamleler yaptı bildiğiniz üzere. Bu noktada tabii ki de Aspilsan’ın yeni yatırımları ve yeni çalışmalar var. Biliyorsunuz yerli otomotiv yapımında atılan adımlar var. TOGG’un pilinin Kayseri’de Aspilsan’da üretilmesi ile ilgili atılan adımlar ve yapılan çalışmalar var. Dün ki toplantı da son derece önemliydi. Önümüzde ki süreçte Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nde Aspilsan yeni bir fabrika inşaa ediyor. Kayseri içinde ciddi bir kazanım olacak. Daha çok mühendisin çalışacağı bir fabrika kuruluyor. İnşallah bunun arkası gelecek, yeni çalışmalar olacak. 
ASPİLSAN MİMARSİNAN OSB DE YENİ FABRİKA KURACAK 
Ayrıca dün kargo uçağının tanıtımı yapıldı. Kayseri için heyecanlandım. Kayseri sanayisinin gelişmesi, daha nitelikli mal üretmesi noktasında atılan adımlar ve yapılan çalışmalar var. Nitekim milli savunma bakanımızın bu konuda verdiği destekler çok önemli. Akabinde gazeteciler cemiyetinin ödül töreni vardı oraya hep birlikte katıldık. Kayseri yerel basınının çalışkan gençlerine, iletişimcilerine ödüller verildi.Güzel bir program oldu. Buradan Başkanımız Veli Altınkaya’yı ve ekibini de ayrıca tebrik ediyorum.
Bu arada biliyorsunuz önümüzde ki süreçte koronaya karşı ‘Kontrollü Sosyal Hayat’ dönemi başladı. Vatandaşlarımızın maske kullanımında maske kullanmadığı, kurallara riayet etmediği görülüyor. Sosyal ortamlara girerken; maske kullanımına dikkat etmemiz gerekiyor, sosyal mesafeyi korumamız gerekiyor, yakın temasa geçmememiz gerekiyor, nitekim temizlik kurallarına da çok dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü hayat devam ediyor. Evlerde oturarak hayatı devam ettirmemiz mümkün değil, mutlaka işimize gideceğiz, lokantalar açılacak, kafeler açılacak, mutlaka ulaşım gerçekleştirilecek ama bizler üzerimize düşeni mutlaka yapacağız. Bu noktada Kayserili hemşerilerime azami dikkat diyorum" diyerek sözlerini noktaladı.