AK PARTİ KAYSERİ İL TEŞKİLATI GECEYE DAMGASINI VURDU

AK PARTİ KAYSERİ İL TEŞKİLATI GECEYE DAMGASINI VURDU

AK Parti Kayseri İL Başkanlığı yaptığı sosyal medya paylaşımı ile geceye damgasını vurdu. #GeceyebirErdoğanSelamı etiketiyle paylaşım yapan teşkilat mensuplarının çağrısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘Ve Aleykümselam’ diye yanıt verdi.

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan yöneticiler şunları söylediler: “AK Parti Kayseri İl Başkanlığı olarak hashtag çalışmamız dün gece 22.22 de başlamış ve 04.20 ye kadar devam etmiştir. Twitter da çalışmamız  #GeceyebirErdoğanSelamı etiketi ile paylaştığımız ve kısa sürede yayılarak sosyal medya platformunda gündem olarak yerini almıştır.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendi de gündem olan paylaşımları karşılıksız bırakmadı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türk Bayrağı simgesi ile #GeceyebirErdoğanSelamı bırakan kardeşlerim ... Ve Aleykümselam paylaşımı yaptı. Siyasiler başta olmak üzere çok sayıda vatandaş, destek verdikleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gerek sözlerini, gerekse temennilerini paylaştı. Kısa sürede yayılan twitter ulusal medyanın da dikkatini çekti.”