AK Partili Dağ: Netanyahu ve ABD'den hesap sorulacak

AK Partili Dağ: Netanyahu ve ABD

AK Parti MKYK Üyesi Hamza Dağ, ABD ve İsrail'in bölgeyi ateşe atmak istediğini belirterek, Netanyahu'dan ve ABD'den eninde sonunda hesap sorulacağını söyledi.

Bölgeyi Ateşe Atma Çabası

AK Parti MKYK Üyesi Hamza Dağ, ABD ile İsrail'in İran'a saldırısını ve bölgeyi bir ateş çemberine döndürme gayretini eleştirdi. "ABD ile İsrail'in İran'a ne yapmaya çalıştığını, bölgemizi nasıl bir ateşe atmak istediğini gayet iyi biliyoruz" dedi.

Ramazan'da Tekrarlanan Acı

Dağ, her Ramazan'da İsrail'in Müslümanların huzurunu bozmak için elinden geleni yaptığını ve Gazze'nin sürekli gündemde kaldığını vurguladı. İsrail'in soykırımcı Başbakanı Netanyahu'nun bu politikalarına dikkat çekti.

Tecrübeli Duruş ve İstikrar Adası

Türkiye'nin Rusya-Ukrayna Savaşı'nda ve Suriye'deki krizde gösterdiği nitelikli ve tecrübeli duruşa değinen Dağ, "Bu ülke, bu coğrafyada istikrar adası olmuştur, yine istikrar adası olmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı. Millete bu savaşlardan dolayı bir bedel ödetilmediğini ve ödetilmeyeceğini belirtti.

Hesap Sorma Vurgusu

Hamza Dağ, konuşmasını güçlü bir uyarıyla tamamladı: "ABD ve İsrail, Beyrut'a ve İran'a saldırırken bir okulda 185 çocuğu katlettiler. Bunların hesabı eninde sonunda Netanyahu'dan da ABD'den de sorulacaktır."