Aile sağlığı merkezi için Büyükşehir ve hayırseverler güç birliği yaptı

14.08.2024 16:53:33

Aile sağlığı merkezi için Büyükşehir ve hayırseverler güç birliği yaptı

Denizli’de Kınıklı Mahallesi’nin ihtiyacı olan aile sağlığı merkezi, Denizli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve hayırsever işbirliği ile hayata geçirilecek.

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi’ne yapılacak aile sağlığı merkezi için Denizli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve hayırsever arasında protokol imzalandı. Denizli Valiliği’nde düzenlenen protokol törenine, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk ve hayırsever adına Kardemir Çelik Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Özge Yastı ile yakınları katıldı. Vali Ömer Faruk Coşkun hayırlı bir hizmet için bir araya geldiklerini ifade ederek, Kınıklı Mahallesi’ne aile sağlığı merkezi kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Hayırlı bir işe hep beraber imza atacaklarını vurgulayan Vali Coşkun, “Kınıklı Mahallemizde Büyükşehir Belediyemize ait bir arsanın üzerine hayırsever Karalp ailesi tarafından bir aile sağlığı merkezi inşa edilecek ve bitiminde vatandaşımızın hizmetine sunulacak. Aile sağlığı merkezimizin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza, hayırsever ailemize çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından işbirliği protokolü imzalandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin tahsis edeceği 2 adet arsaya yapılacak 2 katlı binanın zemin katına aile sağlığı merkezi inşa edilecek. Sağlık tesisinin adının Pamukkale Ayşe Karalp Aile Sağlığı Merkezi olacağı belirtilirken, yapının ikinci katı Denizli Büyükşehir Belediyesi hizmetinde kullanılacak.