AHMET SULA´DAN GENÇLERE ALTIN ÖĞÜTLER

AHMET SULA´DAN GENÇLERE ALTIN ÖĞÜTLER

Emekli Polis Başmüfettişi ve Sanatçı Ahmet Sula, Talas Belediyesi tarafından düzenlenen ?Gençlik, Şuur, Özgüven? konulu konferansta öğrencilerle buluştu.

Farklı anlatım tarzı, olaylara hâkimiyeti ve öğrencilere yaklaşımıyla, bilinenden çok farklı bir konferans gerçekleştiren Ahmet Sula, emniyet teşkilatında görev yaptığı yıllarda karşılaştığı olaylardan yola çıkarak gençlere çok çeşitli konularda bilgiler sundu.

Konferansta özellikle birlik ve beraberlik olgusu üzerinde duran Sula, gençlere akıllarını kiraya vermemelerini, araştırıp öğrenerek kendilerini geliştirmeleri gerektiğini söyledi.

BAŞKAN YALÇIN´A ZİYARET

Öte yandan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da konferansın ardından Emekli Polis Başmüfettişi ve sanatçı Ahmet Sula´yı makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Ahmet Sula burada yaptığı kısa konuşmada Başkan Yalçın´a kendisini gençlerle buluşturduğu için teşekkür ederek, ?Mustafa Başkan´a ne kadar teşekkür etsem azdır. Sebebi de şu; makam işgal eden değerli büyüklerimizin bizi, ülkemizin ve insanlığın geleceği olan gençlerle buluşturması bu ülkeye en büyük hizmettir. Talas Belediyesi´ne sadece kendi adıma değil ülkem adına da teşekkür ediyorum? dedi. 

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da vermiş olduğu konferanstan dolayı Ahmet Sula´ya teşekkürlerini ileterek, ?Anne-babaya sorsanız, öğretmene sorsanız, devlet adamlarına sorsanız ?en büyük değeriniz ne?´ diye ?gençlerimiz´ derler. Gençlerimiz hakikaten önemli. Bu gençlerimizin gelecek yıllardaki küresel dünya yapılanmasına ülkemizi en iyi şekilde taşıyabilmeleri için ilim sahibi olmaları lazım. İlimin yanında irfanı da almaları lazım. Biz Talas Belediyesi olarak başarı hikayeleri olan üstadlarımızı burada misafir etmeye ve gençlerle buluşturmaya çalışıyoruz. Bugün de burada Ahmet Sula beyi ağırladık. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum? diye konuştu.