Ağrı'da yasa dışı silah ticareti operasyonu: 2 tutuklama

Ağrı

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda 5 tabanca, 1 av tüfeği ve 73 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Operasyonla Ele Geçirilen Silahlar

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde yasa dışı silah ticaretini önlemek amacıyla kapsamlı bir operasyon düzenledi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü çalışmalar sonucunda operasyonda 5 adet tabanca, 1 adet av tüfeği ve 73 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Şüphelilerin Adli Süreci

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli, emniyetteki gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkeme, şüpheliler hakkında tutuklama kararı verdi.

Yetkililerden Yapılan Açıklama

Konuya ilişkin detaylar Ağrı Valiliği tarafından yapılan yazılı bir açıklamayla kamuoyuna duyuruldu. Açıklamada, bu tür yasa dışı faaliyetlerle mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.