Ağrı Emniyet Müdürü Önder, Özel Harekât Personeliyle İftarda Buluştu

Ağrı Emniyet Müdürü Önder, Özel Harekât Personeliyle İftarda Buluştu

Ağrı İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, Özel Harekât personeli için düzenlenen iftarda polislerle bir araya geldi ve teşkilatın gurur kaynağı olduklarını söyledi.

İftar Sofrasında Buluşma

Ağrı İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, Özel Harekât Şube Müdürlüğü personeli için düzenlenen iftar programında polislerle bir araya geldi.


Teşkilatın Sorumluluğu ve Personelin Özverisi

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda, Özel Harekât Şube Müdürlüğü personeli iftar sofrasında buluştu. İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, programda personelle sohbet etti. İftarın ardından konuşan Önder, Türk Polis Teşkilatı’nın ülkenin huzur ve güvenliği için büyük bir sorumluluk üstlendiğini söyledi.


Cesaret ve Disiplinle Gurur Kaynağı

Görevlerini zor şartlar altında sürdüren özel harekât personelinin büyük bir özveriyle çalıştığını belirten Önder, "Milletimizin huzur ve güvenliği için görev yapan siz değerli personelimiz, cesaretiniz ve disiplininizle teşkilatımızın gurur kaynağısınız. Ülkemizin güvenliği için üstlendiğiniz görevler büyük bir sorumluluk taşıyor. Bu sorumluluğu yerine getirirken ortaya koyduğunuz gayret ve kararlılık her türlü takdirin üzerindedir." ifadelerini kullandı.


Ramazan'ın Birlik ve Dayanışma Ruhu

Ramazan ayının birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini dile getiren Önder, teşkilat mensuplarının her zaman birbirine destek olan büyük bir aile olduğunu kaydetti.


Başarılı Personele Ödül Töreni

Programın ardından atış ve spor sınavlarında dereceye giren personele hediyeleri İl Emniyet Müdürü Göksel Önder tarafından verildi.


Hatıra Fotoğrafıyla Sona Erdi

Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.