ADEM yıl sonu sergisi açıldı

ADEM yıl sonu sergisi açıldı

ADEM yıl sonu sergisi açıldı

Samsun’un Bafra ilçesinde, Aile Destek Merkezi (ADEM) Projesi kursiyerlerinin el emeği ürünlerinden oluşan dönem sonu sergisi açıldı.
ADEM Projesi kursiyerlerinin el emeği ürünlerinden oluşan dönem sonu sergisinin açılışını Kaymakam Dr. Mustafa Altınpınar, protokol mensupları ile birlikte yaptı. Açılışın ardından kaymakam Altınpınar’a sergi hakkında bilgi veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde açılan Aile Destek Merkezi’nin 20 Mayıs 2024 itibarıyla faaliyetlerine başladığını ifade ederek, Aile Destek Merkezinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü desteği ile açılan giyim, mefruşat, 0-6 yas çocuk kreşi, dekoratif sepet örücülüğü (zembil), aşçılık, okuma yazma, hasta bakım, dikiş kurslarının açıldığını, kursiyerlerin bu kurslar sayesinde sertifika aldıklarını ve sosyal alanda kendilerini geliştirirken aile bütçesine de katkı sağlayabildiklerini söyledi. İren’in Konuşmanın ardından protokol tarafından kursu başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.
Bafra Kaymakamlık hizmet binası alanında düzenlenen sergi açılışına Belediye Başkanı Hamit Kılıç, daire amirleri ve kursiyerler katıldı.