Tarih: 11.08.2024 15:47

Açık hava sinema günlerinin ikinci durağı Yağcılar oldu

Facebook Twitter Linked-in

Yunusemre Belediyesinin düzenlediği açık hava sinema etkinliğinin ikinci durağı Yağcılar Mahallesi oldu. Beğeni toplayan filmlerin gösterildiği etkinlikte mahalle sakinleri, bu güzel organizasyona ev sahipliği yapan Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür etti.
Yuntdağı Sanat Günleri’yle müziğe doyan vatandaşlar açık hava sinema etkinliğiyle de vizyondaki filmleri izleme fırsatı yakaladı. İlki Osmancalı Mahallesi’nde gerçekleştirilen açık hava sinema etkinliğinin ikinci durağı Yağcılar Mahallesi oldu. Mahalle sakinleri aileleriyle birlikte açık hava sinema etkinliğine yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’a teşekkür ederek bu tür organizasyonların devam etmesini talep etti. Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde gerçekleştirdikleri etkinliklerle Yunusemre’yi Türkiye’nin cazibe merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, "Hepimizin çocukluğunda veya gençliğinde severek izlediği açık hava yaz sinema gecelerini Yunusemre’de başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizin her mahallesine eşit hizmet sunarak, Yunusemre’yi turizm, sanat, gastronomi ve yöresel ürünleriyle Türkiye’nin cazibe merkezi haline getirmek en önemli hedeflerimizin arasında yer alıyor. İnanıyorum ki düzenlediğimiz açık hava sinema günlerimiz ile hemşerilerimizin yaz gecelerine renk kattık. Düzenlediğimiz bu etkinlik ile hemşehrilerimiz hem günlük hayatın stresinden bir nebze de olsa kurtularak mutlu bir akşam geçiriyorlar" diye konuştu.
Büyük beğeni toplayan sinema gösterimlerinin etkinlik takvimi ise şöyle: 14 Ağustos 2024 Çarşamba Saat 21.00 Üçpınar Mahallesi Düğün Salonu, 16 Ağustos 2024 Cuma Saat 21.00 Muradiye Mahallesi Muradiye Meydanı, 21 Ağustos 2024 Çarşamba Saat 21.00 100. Yıl Meydanı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB