Tarih: 20.07.2024 11:28

3. Ordu Bölge Bando Komutanlığından anlamlı konser

Facebook Twitter Linked-in

Kıbrıs Barış Harekâtının 50’nci yıl dönümü dolayısıyla 3. Ordu Bölge Bando Komutanlığınca Bayburt’ta konser düzenlendi. Bando takımının anlamlı konseri, dinleyenlerden tam not aldı.
Saray Bahçesi’nde gerçekleşen konserde bando takımı performansıyla büyük beğeni toplarken, Albay İbrahim Aygören’in emir komutasındaki bando ekibinin söylediği marşlara, türkülere vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik ettiler. Konserin ardından, plaket takdime geçildi. Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Garnizon Komutanı Topçu Albay Gürol Akkaya günün anısına bando takımı şefi Albay İbrahim Aygören’e plaket takdiminde bulundular.
Sıcak havaya aldırış etmeden konsere gelen bir vatandaş, "Hava çok sıcak ama bu konser için değer. Şu manzaranın güzelliğine bir bakın askerlerimiz hem çalıyorlar, hem söylüyorlar. Bu sıcak havada askeri marşları dinlemeye değer diye düşünüyorum" dedi.
Konseri dinlemeye gelenlerden Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Selami Köksal da konserde seslendirilen marş ve parçaları keyifle dinlediğini söyleyerek, "Kıbrıs Barış Harekatının 50’inci yıl dönümünde konser düzenleyen 3. Ordu Bölge Bando Komutanlığımıza çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir konserdi, güzel bir organizasyondu beğendik. Keyif aldık, keyifle dinledik" ifadelerini kullandı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB