3. Dünya Düzce Günleri başlıyor

30.07.2024 18:09:18

3. Dünya Düzce Günleri başlıyor

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimi ile 2022 yılında başlatılan ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Dünya Düzce Günleri bu yıl da keyifli geçecek. 8 gün sürecek kutlamalarda gün boyu sürecek etkinliklerin yanı sıra söyleşi programları da Düzceliler ile buluşacak.
Başkan Faruk Özlü’nün şehre kazandırdığı yeniliklerden biri olan ve geleneksel hale getirilen ‘Dünya Düzce Günleri’ bu yıl da Düzcelilerle buluşuyor. 1-8 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek etkinliklerin adresi ise Anıtpark Meydanı olacak. Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılacak organizasyonun 1 Ağustos Perşembe günü yapılacak olan açılışı saat 11.30’da Konuralp Gazi Türbesi Ziyareti ve Konuralp Pilavı ikramı (Antik Kent) ile başlayacak.
Anıtpark meydanında açılacak olan stantların saat 14.00’da ziyaret edilmesi ile devam edecek etkinlikler gün boyu sürecek olan Sportif Etkinlikler ve Çocuk Etkinlikleri (Yüz boyama, yarışmalar, ikramlar) ile devam edecek. Saat 20.00’da belediye meydanından Anıtpark alanına yapılacak kortej yürüyüşünün ardından mehteran takımının gösterisi Düzcelilerle buluşacak.