Tarih: 19.08.2024 13:35

27. eğitim yılını açılışı yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

2025 Eğitim ve Öğretim Yılı Hizmet İçi Programı gerçekleştirildi. Programda konuşan TED Bolu-Düzce Koleji Kurucusu Önder Tonyalı, "Bugün Düzce’de bayrağı en yüksekte tutan kampüsüz’’ diyerek TED Düzce Koleji’nin bölgedeki önemine dikkat çekti.
TED Düzce Koleji 2024-2025 Eğitim Dönemi’ne gerçekleştirdiği Hizmet İçi Program ile açtı. Programın açılış konuşmasını TED Düzce-Bolu Koleji Kurucusu Önder Tonyalı yaptı.

"Bayrağı en üstte tutan kampüsüz"
TED Düzce Koleji’nin bölgedeki önemine dikkat çeken Önder Tonyalı, "2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın ve kurumumuzun 27. eğitim yılının açılışını yapmaktayız. Düzce, Bolu ve Sakarya’daki en eski okul olarak 27. yılı doldurduk. Bugün bulunduğumuz vilayette bayrağı en yüksekte tutan kampüsüz.
Kurumun bu günlere gelmesini sağlayan geçmişte sizler gibi hizmet veren öğretmenlerimize ve idarecilerimize çok teşekkür ediyorum. Kaybettiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum‘’ dedi.
Tecrübelerini ve bilgi birikimlerini aktaran Tonyalı eğitim kalitesini artırmak için üç önemli noktaya değinerek “İşimizi mükemmel yapmak zorundayız. Değerli öğretmenlerimiz, hayatta başarının sağlanması ve vermiş olduğunuzun eğitimin kalitesini arttırmak adına üç önemli konu var. Okumak, not almak ve analitik düşünebilmek. Bunun yanı sıra diksiyonun eğitimde çok önemli bir yeri var. Öğrencilerimizin sizleri anlayabilmesi için tane tane konuşmalısınız. İyi Türkçe konuşmuyorsanız öğrenci sizi anlamaz. Artık test sistemi kalktı. Analiz edebilme yeteneğimizi geliştirmeli ve bunu öğrencilerimize aşılamalıyız. Bu vesileyle 2024-2025 Eğitim Öğretim yılımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.
81 ilde aynı anda online olarak bağlanarak öğretmenlere seslenen Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, eğitimcilere “Lütfen önce aynaya bakın kendinizi sevin, kendini sevmeyenin başkasını sevmesini bekleyemezsiniz” dedi.
Program TED Eğitim kurumlarının çevrimiçi oryantasyon programı ile devam etti.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB