Tarih: 22.07.2024 16:17

2024 LGS’de Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okullarından rekor başarı

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları 2024 LGS sınavında da büyük bir başarıya imza atarak yıllardır süregelen başarısını perçinledi.
Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Kurucusu Onur Feridun Bozyiğit, ’Başarılarımız devam edecek, tutkumuz eğitim’ diyerek duyurdu. 2024 LGS yerleştirme sonuçlarında rekor bir sonucu açıklamanın haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Bozyiğit, 2024 LGS yerleştirme sonuçları ile ilgili sayısal verileri paylaştı.

“Çok sistemli bir şekilde LGS sürecine hazırlanıyoruz”

Bu yıl ki sonuçların kendileri için sürpriz olmadığını ve büyük bir başarı olduğunu ifade eden Bozyiğit, “ 25 öğrencimiz yüzde 2’lik dilimde yer alarak ilk tercihleri olan Fen liselerine yerleşmiştir. 10 öğrencimiz yüzde 4’lük dilimde yer alarak Selçuklu Anadolu Lisesine yerleşmiştir. 15 öğrencimiz yüzde 6’lık dilimde yer alarak Sivas Lisesine yerleşmiştir. Toplamda 50 öğrencimiz il düzeyinde ilk 500 sıralamasında ve ilimizdeki ilk üç sıralamada yer alan nitelikli okullara yerleşmiştir. Bu çok büyük bir başarı. Ancak bu sonuç bizi şaşırtmadı. Çünkü beklediğimiz bir sonuçtu. Çok sistemli bir şekilde LGS sürecine hazırlanıyoruz. Sadece sekizinci sınıfta başladığımız bir hazırlık değil çok önceki yıllardan başlayarak sınav hazırlık sistemimizi düzenliyoruz. Bu güçlü sistemle öğrencilerimizi sınava ve hayata hazırlıyoruz. Şu an ki başarı da bu çalışmaların bir sonucu. Bu rekor başarıya imzasını atan tüm öğrencilerimi tebrik ederim. Bu sürece katkı sağlayan, emek veren öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ederim" dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB